Visie

Mijn visie is om voor een nette prijs een uitstekend eindresultaat af te leveren. En dat er door de goede service een langdurige samenwerking aangegaan kan worden, op basis van vertrouwen.

Missie

Mijn missie is simpel, ik ben pas tevreden als u tevreden bent. Daar doe ik dan ook alles voor. Mijn service stopt niet om 17 uur. Bij vragen of voor gewoon een praatje zijn wij altijd geopend, behalve als ik slaap.

Aanpak

Mijn aanpak is duidelijk, korte lijnen in de communicatie. Open naar elkaar zijn en in overleg tot mooie resultaten komen. Dit alles op een informele manier maar wel waar alle ruimte is om elkaar recht in de ogen te kijken te zeggen wat de wensen zijn.

Wie is Berry

In maart 2016 ben ik dit bedrijf gestart, ik had hier en daar al wat opdrachten gedaan als vriendendienst en dat liep allemaal wel aardig. De mensen voor wie ik het deed waren tevreden en brachten via mond op mond reclame nieuwe opdrachten mijn kant op.
Tijd om het voor het ‘eggie’ te gaan doen, ik heb mijn bedrijf laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel en het echte werk kon beginnen.

Inmiddels zijn er vele projecten afgerond. Op deze website krijgt u een indruk van het door ons geleverde werk en onze service. Mocht de interesse gewekt zijn bij u dan lijkt het mij leuk samen eens verder te kletsen, per mail, per telefoon of gewoon, ouderwets,  onder het genot van een kop thee. Sorry, ik lust geen koffie.

Ik hoor graag van u.

Berry Tijsterman

Eigenaar en grafisch ontwerper

Vakgebieden

Branding

Een nieuw logo? Een compleet nieuwe huisstijl? Bekijk alle mogelijkheden en beslis of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Websites

Ik ben gespecialiseerd in het maken van moderne responsive websites die op ieder device een meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

Grafische Vormgeving

Flyers, folder, (verkoop)brochures, magazines, posters, u heeft het idee en ik zorg voor de creatie en realisatie.

Belettering & Bestickering

Laat uw auto, etalage of bedrijfsgevel opvallen met een gerichte reclameboodschap of logo. Van opmaak tot montage, ik kan u helpen.

Onze klanten

Een greep uit onze tevreden klanten.

Bezoek ons ook op social media


© Berry Tijsterman 2017

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!